25 år er gått siden klubben ble chartret 6. mai 1988

Jubilet ble markert med en flott fest i Risvollen selskapslokaler lørdag 4. mai 2013. Tilstede var representanter for naboklubbene og guvernør for distrikt 2310, Arild Wilberg.

Middagen ble ledet av konferansier Per Ugland. Ved middagen var det, foruten hilsen og gave fra guvernøren, tale av Morten Lund, president i Groruddalen Rotaryklubb, som hilste fra egen klubb og fra Grorud Rotaryklubb. Det var tale av klubbens charterpresident Arild Bjørnstad, av president i jubileumsåret, John Haugen og av leder i festkomiteen Olav Ruud.

Æresmedlem i Oslo Nord Rotaryklubb og medlem i Grorud Rotaryklubb, Hjalmar Kielland, takket for maten i en tale krydret med livsvisdom og refleksjoner om Rotary i Groruddalen.

To unge musikanter fra musikklinjen ved Rud videregående skole i Bærum spilte ved middagen og underholdt med norske sanger og musikk.


Tre av klubbens medlemmer har vært med helt fra begynnelsen for 25 år siden. Her f.v.Sigurd Gundersen, Arild Bjørnstad (klubbens første president) og Sigurd Johannessen.


President John Haugen fikk blomster av æresmedlem Hjalmar Kielland.


Guvernør i distrikt 2310 Arild Wilberg i midten, flankert av klubbens charterpresiden Arild Bjørnstad t.v. og president i jubileumsåret John Haugen t.h.

Hilsen fra Odd Hansen fra Ecuador

Et av kveldens høydepunkter var hilsenen fra klubbens andre æresmedlem, Odd Hansen. Den kom som to bilder og tekst. Teksten ble fremført av Tor Steinsrud. Tor er klubbens kontakt for vårt Ecuadorprosjekt "The Children of the Andes". Odd Hansen er primus motor og pådriver for dette. Se mer om prosjektet under egen overskrift på denne nettsiden. Her er hilsenen"


Kjære jubilanter i Oslo Nord, ledsagere og alle gjester.
Her kommer et av våre skolebarn, Melanie, og meg selv på et kort elektronisk besøk.
Jeg, som æredsmedlem i Oslo Nord, skulle selvsagt vært tilstede ved denne spesielle og hyggelige anledning, men da jeg dette året også er president i egen klubb, Quito valle Interoceanico i Ecuador, og vi nettopp har avviklet vår årlige Fundraiser, som jeg bare måtte være med på og lede, blir det dette besøket istedet.
Jeg og min klubb har masse å takke dere alle i Oslo Nord for, først og fremst fordi dere har under flere år vært med å støtte vårt Hovedprosjekt “Children of The Andes”.
Takket være dette prosjektet kan Melanie og 99 andre barn nu ha gleden av en personlig utvikling som de ellers aldri ville fått, og ei heller hatt ide om ville vært en mulighet.

Videre har dere vært med å støtte utviklingen av vårt store, og ambisiøse, byggprosjekt som skal gi tak over hodet til alle de elevene vi etter hvert skal integrere i dette prosjektet.


Her ser dere en oversikt over modellen av prosjektet slik vi idag tenker oss det skal se ut når det det en gang står ferdig. Det som er ringet inn med rødt er det som står ferdig idag og er i full drift, til stor glede for både elever, lærere og administrasjon. Jeg håper at det, om ikke alt for lenge, skal bli anledning til å vise frem dette prosjektet til besøkende fra Oslo Nord RK.

Vi har hatt et flott samarbeid med Oslo Nord som sagt under mange år, og underveis hadde jeg æren og gleden av å bli utnevnt til Æresmedlem av denne klubben, noe jeg håper ikke har vært negativt for dere. Jeg forsøker så godt jeg kan å komme innom hos dere ved alle mine Norges besøk og jeg må innrømme at jeg føler meg meget vel hjemme hos dere. Iblandt har jeg vært litt skuffet over litt dårlig oppmøte med det til følge at jeg ikke fikk se flere av dere, men det er vel et resultat av en litt for travel hverdag.

Jeg vil fortsette å være Rotarianer på heltid og komme innom på deres frukostmøte hver gang jeg er i Oslo, og avrapportere utviklingen av dette skoleprosjektet som dere er en del av.Nok en gang takk for deres utrolig flotte innsats i dette internasjonale prosjektet, hvor jeg håper å ha dere med som partnere på veien fremover. Takker for at Melanie og jeg fikk komme innom, vi setter oss på det elektroniske kosteskaftet, farer avsted og fra høyt deroppe roper vi:
GRATULERER MED JUBILEET.

Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Radisson BLU Alna
Adresse: Tevlingveien 21
Postnummer: 1081
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 09:00:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Frokost begynner kl.08.00 til 09.00. Frokosten koster kr.100.00 Møtet slutter kl.10.00. Det er ingen problemer med parkering.

Les merrotary lenker

Nyheter fra
rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

NORFO - Rotary RSS

Loading RSS...

District - Rotary RSS

Loading RSS...