GLIMT FRA våre utflukter og bedriftsbersøk

Sjokoladebesøk på freia sjokoladefabrikk mai 2018

Tirsdag 29. mai var klubben med ledsagere og gjester på sjokladebesøk på Freia sjokoladefabrikk. Der var det omvisning ved en dyktig guide og anledning til å lage vår egen sjokolade. Tydeligvis et arrangement mange satte pris på!


Sommerutflukt 2017

Tirsdag 20. juni var klubbens medlemmer med ledsagere invitert på  sommerfest til Sveins nye bolig i Kråkstad. Der var det god stemning og mange lovord til verten både for hans nye bolig og for arrangementet.


Sommerfest ombord på M 314 alta

Torsdag 16. juni 2015 hadde klubben sin sommerfest på det noe uvanlige stedet - dekket til veteranbåten M 314 ALTA som ligger fortøyd ved skur 29 på kaia nedenfor Akershus Slott. Vi fikk orientering om båtens forhistoreie ved Hans B. Salvesen. Deretter var det tid til å se seg rundt på skipet før vi ble servert velsmakende reker med tilbehør og drikke

 stemning ombord!


lærerik besøk på kuben yrkesarena

Tirsdag 12 mai  2015 var vi invitert til å besøke KUBEN Yrkesarena på Økern. Direktør Remi Pettersen loset oss rundt i det flotte anlegget og orienterte om oppbyggingen av skolen. Vi drøftet også videre samarbeid mellom KUBEN og klubben. Dette kommer vi tilbake til på hjemmesiden.Kjempeflott bedriftsbesøk hos Würth Norge AS i Nittedal

Tirsdag 14. oktober 2014 besøkte klubbmedlemmer med ledsagere Würth Norge AS i Gjelleråsen Næringspark i Nittedal. Først fikk vi et inspirerende foredrag ved adm. direktør i Würt Norge AS og eksekutiv visepresident i Würthgruppen, Svein Oftedal. (bildet)

Etter en kort omvisning i kontorlokalene fulgte så en interessant omvisning i Galleri Würth som for anledningen hadde utstilte tegninger og skulpturer av den tyske forfatter, kunstner og nobelprisvinner Günter Grass.


Hyggelig sommerutflukt til Hilde og Sigurds hytte på SleviK

Klubmedlemmer med ledsagere hadde en hyggelig sommerutflukt til hytta til Sigurd og Hilde Gundersen 17. juni 2014.


Vi fikk servert nydelig sommer mat av vertskapet og været tillot samling utomhus hele kvelden. Stemningen steg ytterligere senere på kvelden da Hilde serverte kaffe og en kjempestor kake! Klubbmedlemmer med ledsagere hadde en kjempeflott utflukt til Slevik utenfor Fredrikstad tirsdag 17. juni 2014. Vi fikk servert nydelig sommer mat av vertskapet og været tillot samling utomhus hele kvelden. Stemningen steg ytterligere senere på kvelden da Hilde serverte kaffe og en kjempestor kake!


Så kom kaken!

Imponerende omvisning hos Toyota Lillestrøm

I mars 2013 var vi på bedriftsbesøk hos Toyota Romerike avd. Lillestrøm på Kjeller. vi ble orientert om Toyptas organisasjon, om fordelsprogrammene og om kundebehandling. Det var også imponerende å se de krav til nøyaktighet og oppfølging av de minste detaljer i verksteddelen av organisasjonen!


Besøk på Fetsund Lensemuseum høsten 2012

Det var en flott utflukt til Fetund lenser og lensemuseum tidlig høsten 2012. Det eneste som ikke klaffet helt var været som bisto med både regn og vind. Men medlemmene som var der hadde en interessant ettermiddag.


Presidentskifte

John Haugen t.h. overtar presidentvervet fra Olav Ruud i juni 2012.


Besøk i skimuseet og hopptårnet i Holmenkollen

Våren 2012 hadde vi utflukt til Skimuseet og Holmenkollen med kaffe og eplekake på Frognerseteren i etterkant. Et tiltak som både medlemmer og ledsagere satte pris på.


Frokostklubben

En del av medlemmene møtes også til frokost kl. 07.00. Nedenfor et glimt fra frokostbordet for en tid siden.


Sosiale medier

Møteinformasjon

Møtested: Radisson BLU Alna
Adresse: Tevlingveien 21
Postnummer: 1081
Sted: Oslo
Land: NO
Møtedag: Tirsdag
Møtetid: 09:00
Møtespråk: no
Møtedetaljer: Frokost begynner kl.08.00 til 09.00. Frokosten koster kr.100.00 Møtet slutter kl.10.00. Det er ingen problemer med parkering.

Plasser innhold her

Møtearkivroterende lenker

Nyheter fra
Rotary INTERNATIONAL:

Loading RSS...

Nytt fra Rotary i Norge

Loading RSS...

Distrikt - Rotary RSS

Loading RSS...